kerko ne internet
kerko
menyu
faqja kryesore
profili
sherbime
teknollogjia
rrjeti adn
partneret
utilitete
kontakt
search
 

Chat

 
dial-up
 • Shërbim Dial-Up pa kufizim kohe.
 • Support i menjëhershëm.
 • Adresë @mail falas.
 • Pa kufizim attachment.
 • Vetem me 160$ ne vit. Plus nje muaj falas.
Me shume
 

sherbim i dedikuar interneti

 • Internet i dedikuar
  • Lidhje me modem DSL kapacitet = 0 - 1 Mbps.
  • Lidhje me RadioModem kapacitet = 0 - 2 Mbps.
 • Internet pa nderprerje, 24h x 7 ditë.
 • Internet i sigurtë.
 • Kohë vonese minimale, 2 herë më e ulët se ISP e tjera.
 • Supporti teknik i menjëhershëm.

Më shume

 

     
 

Albanian Data Network me nje eksperience disa

 
vjecare ne fushen e transmetimit te te dhenave dhe me
nje zone mbulimi kombetare, siguron nje sherbim te
perkryer dhe sipas teknollogjise bashkekohore.
 
 

Transmetimi i te dhenave i sherben kompanive,

 
bizneseve, instuticioneve, agjensive si dhe organizatave
per nje lidhje ne kohe reale me zyrat e tyre ne mbare
vendin.
Tipi i sherbimit
 

Virtual Private Network (VPN)

 

Ralizimi i transmetimit te te dhenave brenda

VPN sipas kerkesave te klientit.

Siguri e larte.

1-Firewall

2-IP-sec

Aplikimi i tools-ve QoS

Me shume

 
komunikim me perdoruesin
     
 
adn mail
 
reklamime

numri i vizitoreve
?>
Statistik
 
web-hosting
 • Bandwidth të garantuar.
 • Kohë minimale vonese.
 • Mbështetje për ASP, PHP, CGI etj.
 • Mbështetje për bazë të dhënash.
Me shume

Të drejtat e rezervuara © 2005