sss

 

Me lidhje Dial-Up do te kuptojme lidhjen e kopjuterit tuaj ne rrjet me ane te modemit dhe nje operatori telefonik (PSTN). Kjo lidhje realizohet nga linja telefonike e cila ju sherbehet nga operatori telefonik perkates dhe dy pajisjeve skajore te cilat komunikojne pike me pike. Njera pajisje skajore eshte kompjuteri juaj dhe tjetra eshte nje router. Si rezultat i perdorimit te linjes se zakonshme telefonike lidhja nuk eshte gjithmone e mire dhe shpejtesia eshte e kufizuar. Figura e meposhtme ju pershkruan kete lidhje.

dialup

Ilustrim i Lidhjes Dial-Up

Konfigurimi i modemit shpjegohet tek konfigurimet kliko ketu.

Shpejtesia e modemit

Shpejtesia e Lidhjes Dial-Up varet nga protokolli i perdorimit. Protokollet te cilat supportohen nga ADN jane:

V34 - full duplex, siguron 32.8 kbps

V90 - full duplex, 56 kbps

Ju mund ta keni tuajen kete lidhje vetem per 160 $ ne vit plus nje muaj fals

Tarifat e Sherbimit per Lidhje Dial Up

Periudha ne muaj

Internet pa kufizim + E mail falas

Tarifa e regjistrimit (USD)

Tarifa e sherbimit (USD)

1

10

30

3

25

70

6

30

98

12

35

160

Tarifa e regjistrimit paguhet vetem nje here

Shenim: Shpenzimet telefonike jane te perfshira ne faturen tuaj te telefonit e paguhen nga ju.

Per me shume Informacion kontaktoni:

Tel: 04 25 84 21

email: info@adn.net.al

 

Te drejtat e rezervuara © 2004