Rrjeti ynë i produkteve është i avancuar dhe i besueshëm. ADN synon gjithmonë në zhvillimin e produkteve të teknollogjisë së lartë dhe që u shtohen vlerat gjithnjë e më shumë. Për të kënaqur sa më shumë klientët tanë, aplikojmë në shërbimet tona produkte të cilësisë së lartë të furnizuara nga partnerët tanë ndërkombëtarë me reputacion lider në tregun e produkteve të telekomunikacioneve.

Më poshtë mund të njihemi me emrat dhe logot e disa nga partnerëve tanë:

wiman

 

 

 

Te drejtat e rezervuara © 2004