web hosting

 

web hosting

Per Web Hosting Albanian Data Network perdor Servera te prodhuara nga komapni te njohura ne fushen e tyre si, Sun Microsystem dhe IBM, ku te dy kompanite dallohen per prodhimin e serverave ne rang boteror. Kompania Sun Microsystem prodhon procesore me nje bus te brendeshem 64 bit, kashe L2 = 8 MB dhe L1=2MB cka e bejne kete procesor mjaft te fuqishem dhe te perdoreshem ne procese te cilat duan nje fuqi perpunuese te madhe . IBM ka nje larmi te madhe ne prodhimin e serverave te fuqishem, kjo eshte dhe arsyeja qe ky emer ka nje fuqi te vecante ne fushen e serverave.

ADN per Web Hosting ofron:

  • Sistem Operim Debian Linux 3.1
  • Nje trafik mujor i cili fillon nga 1 GB/muaj.
  • Nje hapesire kujtese duke filluar nga (100 MB)
  • Nje server ku mund te hapen te gjitha faqet e ndertuara ne PHP, ASP, CGI, XML (me perspektive per te plotesuar kerkesat e klientit).
  • Implementimin e nje baze te dhenash ne serverat tane.

Per me shume informacion kontaktoni:

Tel: 04 25 84 20

email: info@adn.net.al

 

 

 

Te drejtat e rezervuara © 2004