Klientet te cilet deshirojne te kene internet ne shtepine e tyre perfshihen ne lidhjen individuale. Kjo lidhje i serviret nje klienti te vetem ose nje grup klientesh, ketu pervec lidhjes se implementuar me DSL ose RadioModem merret ne konsiderate dhe ndertimi i nje rrjeti te brendeshem (LAN) per te siguruar Internetin ketij grupi ose dhe nje te vetmi ne rastin kur ai ka ne shtepine e tij me shume se nje kompjuter. Skema e meposhtme ilustron kete tip lidhjeje.

switch

Kjo lidhje perfshin grupin e lidhjes DSL dhe me radiomodem.

Periudha ne muaj

Internet pa kufizim + E mail falas

 

Tarifa e regjistrimit (€)

Tarifa e sherbimit (€)

TOTALE

3

150

50

150

6

150

40

240

12

150

35

360

Per me shume informacion kontaktoni:

Tel: 04 25 84 21

email: info@adn.net.al

 

 

Te drejtat e rezervuara © 2004