Ne tabelen e mesiperme ju jeni te lire te zgjidhni nje nga opsionet, Pyetje ose Verejtje/Sugjerime. N.q.s ju lini bosh hapesiren e cila eshte e rezervuar per

kerkim dhe klikoni butonin kerko do te shfaqet gjithe lista e rregjistruar, ne te kundert do te shfaqen vetem objektet te cilat permbajne ate fjale.

Ne ndertim . . .